I perioden 1875-1909 var der daglig forbindelse mellem Jyderup og Nykøbing Sj. Det sørgede en diligence for, der både kunne medbringe passagerer og post. Diligencen afgik fra Jyderup kl. 23.30, efter det sidste tog var ankommet og kørte til Fårevejle, hvor den ankom til Vejlekroen kl. 02.30. Her blev der skiftet heste og kusk, hvorefter den fortsatte til Nykøbing, der blev nået kl. 05.30. Modsat startede en anden vogn fra Nykøbing kl. 23.30. Den ankom til Jyderup kl. 05.30 efter skift af heste og kusk i Fårevejle, lige tidsnok til det første morgentog på Nordvestbanen. Når diligencen nåede til Jyderup, standsede den ved Stationen, hvor passagerer og post blev læsset af. Herefter kørte kusken til Hotel Skarridsøs rejselade, hvor hestene blev opstaldet. Kusken havde et værelse oven på rejseladen, hvor han straks lagde sig til at sove – hvis der ellers var ro til det. Det var jo nu morgen i Jyderup!
På billedet, der er fra ca. 1905, holder diligencen foran Jyderup Station. På bukken sidder postpakmester Niels Jensen, i pels ved siden af står postkonduktør Jespersen og bag vognen postfuldmægtig Lynge.
Diligenceruten Nykøbing-Jyderup stoppede pr. 1. april 1909 og var i øvrigt den længst eksisterende af slagsen på Sjælland.