Nyheder i Tornved lokalhistoriske Forening.

07/09-2017.
38 personer havde fundet vej til Skarridsøsalen i Jyderup den 2 oktober 2017 for at høre foredrag om bødler, rakkere, natmænd, kæltringer. Eksistenser som var udstødte og isolerede af samfundet fra fødsel til død.

03/09-2017.
Galeri fra maleriudstillingen 16-17 september 2017, kan ses under menuen Historisk, Kunstmaler Kr. Nielsen Ulvig.

19/09-2017.
306 besøgende lagde vejen forbi Skarridsøsalen i Jyderup lørdag og søndag, hvor Tornved Lokalhistoriske Forening havde arrangeret maleriudstilling med Kristian Nielsen Ulvig og hustruen Augusta Nielsens malerier. 73 billeder af Kristian Nielsen Ulvig og 13 stk. fra Augusta Nielsens hånd kunne beses på udstillingen, der indeholdt såvel unika som masseproducerede malerier - de fleste med lokale motiver.I tilknytning til udstillingen præsenterede Anders Hjorth-Jørgensen en meget fin bog, som han har skrevet om malerægteparret, deres liv og baggrund. Bogen kan købes på Jyderup Bibliotek og ved foreningens møder.At Augusta og Kristian Nielsen Ulvig på ingen måde er glemt, vidner det flotte fremmøde om. Et rigtigt godt initiativ af Tornved Lokalhistoriske Forening, der sluttede søndag eftermiddag med at holde auktion over 5 af Nielsen Ulvigs malerier.

10/07-2017
Vi har givet vores Hjemmeside nyt Design, den har fået et mere moderne udtryk,
og samtidig vil det være meget lettere at finde rundt til hver enkelt side på Hjemmesiden.